Δείτε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού ΗΟΝΕΥΜΟΟΝ NEW LIFE 2017 με δώρο το ταξίδι του μέλιτος!

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού HONEYMOON NEWLIFE 2017.

 

Το 1ο τυχερό ζευγάρι, που κέρδισε το 8ήμερο ταξίδι στα νησιά του παραδείσου, τις Μαλδίβες, είναι η κα Παναγιώτα Ηλιοπούλου και ο κ. Αθανάσιος Κόντογλου.

''Επισκεφθήκαμε την έκθεση NEW LIFE το απόγευμα της Δευτέρας 23/01/2017 για είδη βάπτισης και κερδίσαμε το πρώτο δώρο της κλήρωσης που έιναι ένα γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες! Η χαρά μας και η έκπληξή μας ήταν απερίγραπτη καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα γαμήλιο ταξίδι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε την εποχή που παντρευτήκαμε!!!Χίλια ευχαριστώ!!!!''

ηλιοπουλου

Το 2ο τυχερό ζευγάρι, που κέρδισε το 8ήμερο ταξίδι στο μαργαριτάρι του Νότου, το Πουκέτ, είναι η κα. Μαρία Γράφα και ο κ. Χρήστος Δαρμής.

''Επισκευτήκαμε την έκθεση NEW LIFE γιατί παντρευόμαστε τον Οκτώβρη του 2017 και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίσαμε το γαμήλιο ταξίδι μας''.

grafa '

Και το 3ο τυχερό ζευγάρι, που κέρδισε ένα μοναδικό 3ήμερο στο 5* ξενοδοχείο Porto Elounda Golf & Spa Resort στην Ελούντα της Κρήτης είναι η κα Δεληγιάννη Μαρία και ο κ.Κανελλής Γεώργιος.

''Επισκεφθήκαμε την έκθεση NEW LIFE για να ψάξουμε πρωτότυπες ιδέες,να σχεδιάσουμε το γάμος μας και κερδίσαεμ το 3ήμερο ταξίδι!!!Ό,τι και να πούμε είναι λίγο!!!''

δεληγιαννη

 


Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού!!!

 

Το ταξίδι στις Μαλδίβες είναι προσφορά των:

one world       qatar VERSUS TRAVEL

 

 

Το ταξίδι στο Πουκέτ είναι προσφορά των:

 

singapore mari      red elephant mari

 

 

Το ταξίδι στο Porto Elounda Golf & Spa Resort είναι προσφορά των:

 

Porto Elounda Golf Spa Resort      neo gamosportal logo2014